NYHETER

01 OKTOBER 2020

AAVI tekniken lanseras på svenska marknaden.

29 APRIL 2020

AAVI Leaf® luftrenare är också lämpliga för sjukhusanvändning

AAVI®-teknik har visat sig döda mikrober från inomhusluft och AAVI® luftrenare är därför en utmärkt metod i kampen mot spridning av mikrober, virus och bakterier i sjukhusmiljöer.

Läs mer om spridning och eliminering av mikrober i sjukhusmiljöer.
Klicka här för att läsa hela testrapporten.

 

23 APRIL 2020

AAVI Leaf® Pro utsattes för lågt läckagetest för att verifiera dess elektriska säkerhet vid medicinsk användning. Klicka på länken för att läsa hela testrapporten.

SGS-testrapport

 

28 FEBRUARI 2020

AAVI® A2000 luftrenare rengör luften på ett tillfälligt sjukhus i Wuhan som öppnades den 14 februari

AAVI Technologies Ltd. donerade tillsammans med Inre Mongoliet Dongyuan Technology 74 st. AAVI® A2000 luftrenare till Wuhan East Lake High-Tech Zone tillfälligt sjukhus. Sjukhuset grundades för att behandla koronaviruspatienter och har 1300 sjukhussängar på 17600 m2. AAVI® luftrenare installeras på avdelningen för att desinficera inomhusluften genom att döda bakterierna och virusen i tilluften och sedan släppa ut den rena luften tillbaka till avdelningen, vilket minimerar risken för aerosol infektion och skyddar vårdpersonal på bästa möjliga sätt.

 

30 JANUARI 2020

Virusavdödande AAVI® luftrenare donerade till Wuhan sjukhus

Pressmeddelande 30.1.2020

AAVI Technologies Co. Ltd. tecknade ett samarbetsavtal med China CAMC Engineering Co. Ltd. förra veckan. Samarbetet förstärktes av coronavirus; CAMC och AAVI har tillsammans donerat 100 st. virusdödande AAVI Leaf® luftrenare till fem sjukhus i Wuhan-området som behandlar patienter som är infekterade av coronavirus. Den första leveransen har lämnat AAVI-lagret i Qidong den 29 januari 2020. Man har också kommit överens om att AAVI Leaf® luftrenare kommer att doneras till det nya Wuhan-sjukhuset som byggs för att behandla patienter med coronavirus.

AAVI Technologies Co. Ltd.: s luftrenare används ofta i t.ex. skol- och sjukhusmiljöer och deras reningseffektivitet baseras på jonisering av förorenade partiklar. Patogener dödas och grips av samlarytorna varifrån de tas bort automatiskt. Den internationellt allmänt patenterade AAVI®-tekniken tar bort även partiklar i nanostorlek, koldamm, virus, bakterier och gaser. Tester utförda av ett oberoende forskningsinstitut har visat att AAVI Leaf® luftrenare effektivt avlägsnar bl.a. partiklar med coronavirus storlek (ca. 100 nm) (Rapport CR-02641, 2018, ”Mikrobiologisk effektivitetstestning av Aavi Leaf-reningsanordning”). Reningseffektiviteten är signifikant högre än för t.ex. UV-ljus eller HEPA-filter. Tekniken säkerställer kontinuerlig hög reningseffektivitet på grund av frånvaro av igensättning och utbytbara filter, och enheterna kan servas och underhållas säkert.

AAVI Technologies Co. Ltd. är ett utvecklings- och tillverkningsföretag för luftrenare i Vanda, Finland. Fram till 2019 var produktionen i Finland och företaget producerade upp till 60 AAVI Leaf® luftrenare per dag. 95% av alla produkter säljs till den kinesiska marknaden av AAVI Technologies Co. Ltd.: s kinesiska moderbolag, Synergy New Technologies Service Co., Ltd. För att uppfylla den växande efterfrågan i Kina, AAVI Technologies Co., Ltd. etablerade en fabrik nära Shanghai 2018; AAVI Technologies Jiangsu Co., Ltd. producerar luftrenare för industriell och kommersiell användning i sina 120.000 m2 anläggningar.

Majoriteten av fabriksarbetarna i Kina förkortade sina kinesiska nyårsfirande och fabriken öppnades i förväg efter semestern; produktionen av olika AAVI® luftrenare fungerar nu för full ånga.

NANOREN LUFT FÖR HEM, OFFENTLIGA LOKALER OCH INDUSTRI

Internationellt patenterad AAVI®-teknik rengör inomhusluften av t.ex. kemikalier, luftföroreningar, virus (även covid-19), bakterier, pollen och mögel i nanostorlek utan filter. AAVI® luftrenare är således lämpliga för olika ändamål och används på sjukhus, skolor, förskolor, kontor, affärslokaler, biografer, köpcentrum och i vanliga hem m.m.

Kontakt

AAVI Technologies Sverige
Infot AB
Kvartalsvägen 1
177 63 Järfälla
08-4105 8332
info@aavi.se

2
1